CELEBRITIES

O Brooklyn Beckham εθεάθη να φιλά ένα μοντέλο και το internet έχει πάρει φωτιά


The Jennettes

10 Απριλίου 2018

brooklyn.jpg

Αντί να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους, ο Beckham φαίνεται να έχει ήδη προχωρήσει, φιλώντας δημόσια το μοντέλο Lexi Wood. Σύμφωνα με τη The Sun, o Beckham επισκεύθηκε το Honorable Society Tattoo Parlor, με σκοπό να εμπλουτίσει τη συλλογή από τατουάζ του, και μαζί του βρισκόταν η Wood, ενώ δεν προσπαθούσαν καθόλου να κρύψουν το ειδύλλιό τους.

Σύμφωνα με τη Daily Star, η Wood είναι μοντέλο από τον Καναδά και έχει εμφανιστεί σε περιοδικά όπως Galore, Cosmopolitan Russia and Playboy". Τον Δεκέμβριο του 2017, ο Beckham και η Moretz είχαν ξεσηκώσει φήμες περί αρραβώνα όταν έβγαλαν μία φωτογραφία στο Instagram που φορούσαν ίδια δαχτυλίδια.

Και τον Φεβρουάριο του 2018, ο Beckham γιόρτασε τα 21α γενέθλια της Moretz μαζί της και μάλιστα έδειχναν αρκετά αγαπημένο ζευγάρι:

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η on-and-off σχέση της Moretz και του Beckham ξεκίνησε όταν "πρωτογνωρίστηκαν στο Paris Fashion Week το 2014". Από τότε, έχουν χωρίσει αρκετές φορές, αλλά πάντα φαίνεται να τα ξαναβρίσκουν, όπως έγινε μέσα στο 2017 όταν ο Beckham μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για σπουδές. Παρ' ότι οι δύο τους μοιράστηκαν πολλές ρομαντικές στιγμές στο Instagram νωρίτερα αυτή τη χρονιά, φαίνεται πως αποφάσισαν να κάνουν ακόμα ένα διάλειμμα από τη σχέση τους.

 

Gallery: Δείτε ακόμη 10 κραγιόν ίδια με της Victoria Beckham

[gallery-716869]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.