CELEBRITIES

Η Αmal Clooney έκανε την πιο τολμηρή της εμφάνιση μέχρι σήμερα


18 Απριλίου 2018

abaca-605252-124.jpg

Αφήνοντας το επάνω μέρος να ξεχωρίσει, κινήθηκε σε χαμηλούς τόνου για το υπόλοιπο. Επέλεξε ένα απλό μαύρο παντελόνι και ψηλοτάκουνα μαύρα μποτάκια. Ολοκλήρωσε το look της με έντονο κόκκινο κραγιόν, ροζ ρουζ και τονισμένα φρύδια.

Το στυλ της 40χρονης παρομοιάζεται πολύ συχνά με εκείνο της Jackie O’, καθώς προτιμάει κομψά ταγιέρ και μεγάλα γυαλιά ηλίου. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, ότι η τελευταία της επιλογή ήταν για να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και να διασκεδάσει.

Βέβαια, είναι η δεύτερη φορά που την είδαμε με κόκκινο. Η πρώτη ήταν στην επίσκεψή της σττο Πανεπιστήμιο Columbia, ενώ έχει εμφανιστεί και με έντονο κίτρινο φόρεμα. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι της αρέσουν τα χρώματα που τραβούν την προσοχή.

Μπορεί στις 4 Απριλίου να βρέθηκε με το σύζυγό της για ένα ρομαντικό ραντεβού, αλλά μέχρι τώρα έχει κρατήσει τα 10 μηνών δίδυμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Gallery: Δείτε επίσης τι μας έμαθε το δυναμικό ντύσιμο της Amal Clooney μετά την εγκυμοσύνη

[gallery-717546]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.