CELEBRITIES

O Stefano Gabbana έδειξε εμφανώς την απέχθειά του για τη Victoria Beckham


19 Απριλίου 2018

20141024-zaa-p127-149.jpg

Η βραζιλιάνικη Vogue, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της Posh Spice από το Σεπτέμβριο του 2016, για να ευχηθεί χρόνια πολλά για τα 44α γενέθλιά της. 

Ενώ οι θαυμαστές της λάτρεψαν την ανάρτηση, ο Gabbana εκδήλωσε τα συναισθήματά του σχολιάζοντας τρία thumb’s down emojis.

Οι σχέσεις τους σήμερα δεν είναι καλές, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Στα βραβεία VMA του 2003, η Victoria εμφανίστηκε με τον David Beckham φορώντας σύνολο του σχεδιαστή, ενώ η αγάπη της για τον οίκο ήταν τεράστια μέχρι και μία δεκαετία πριν. Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν μαζί πολλές φορές το 2003 και το 2008.

Τι έγινε και άλλαξαν όλα;

Τον Απρίλιο του 2014 ο Gabbana ρωτήθηκε τι πιστεύει για τη δουλειά της. «Είναι φίλη αλλά δεν το κάνει όπως οι επαγγελματίες. Ναι, σχεδιάζει, αλλά δεν είναι σχεδιάστρια. Σχεδιαστές είναι ο Galliano και ο Alexander McQueen», απάντησε.

Τον επόμενο Μάρτιο, η Victoria ξεκίνησε μποϊκοτάζ των Dolce&Gabbana, καθώς μίλησαν κατά των οικογενειών από ομόφυλα ζευγάρια. Κατέκριναν την απόφαση του Sir Elton John και του συζύγου του να αποκτήσουν παιδί, λέγοντας πως η υιοθεσία από gay ζευγάρια είναι αφύσικη. Στο πλευρό της στάθηκαν και ο Ricky Martin με την Courtney Love.

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, ότι η φιλία τους έχει πλέον διαλυθεί.

 

Gallery: Δείτε επίσης 10 κραγιόν ίδια με της Victoria Beckham

[gallery-716869]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.