CELEBRITIES

O Daniel Craig και η Rachel Weisz περιμένουν το πρώτο τους παιδί


The Jennettes

20 Απριλίου 2018

20151114-sha-z03-203.jpg

Η Weisz, 48, έχει έναν 11χρονο γιο με τον πρώην σύντροφό της, Darren Aronofsky, και ο Craig, 50, έχει μία 25χρονη κόρη με την ηθοποιό Fiona Loudon. Η Weisz και ο Craig είναι ένα από τα πιο ιδιωτικά ζευγάρια του Hollywood -κανείς απ' τους δύο δεν έχει social media και σπάνια μιλούν δημοσίως για τη σχέση τους. Αλλά τους αρέσει έτσι, εξηγεί η ηθοποιός. "Είμαι πολύ χαρούμενη στον γάμο μου, πολύ, πολύ χαρούμενη," επιβεβαιώνει στη συνέντευξη.

"Πραγματικά τους βγάζω το καπέλο," λέει η ηθοποιός για τα ζευγάρια που η σχέση τους είναι κομμάτι του "brand" τους. "Αλλά ο Daniel κι εγώ είμαστε πολύ ίδιοι. Απλά δεν ξέρουμε πώς να το κάνουμε αυτό. Απλά είμαστε πολύ κακοί στο να μιλάμε για τις προσωπικές μας ζωές." Με αυτό ως δεδομένο, λατρεύει να είναι παντρεμένη με τον κινηματογραφικό James Bond. "Λατρεύω που είμαι η κυρία Craig," είπε η ηθοποιός στους The Times. "Είμαι κυρία Craig στο μπλοκ επιταγών μου και στο διαβατήριο και σε όλα".

 

Gallery: Δείτε ακόμη την υπέροχη τουαλέτα που φόρεσε η έγκυος Kate Middleton στα βραβεία BAFTA

[gallery-718247]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.