CELEBRITIES

Γέννησε η Kate Middleton


The Jennettes

23 Απριλίου 2018

kate12411.jpg

Το royal ζευγάρι, το οποίο έχει ήδη δύο παιδιά, τον 4χρονο Prince George και την 2 ετών Princess Charlotte, υποδέχτηκε το τρίτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, όπως ανακοίνωσε μόλις το παλάτι του Kensington στο Twitter. Νωρίτερα το πρωί, η Kate Middleton εισήχθη στο νοσοκομείο νωρίτερα απ' ότι υπολογιζόταν, μαζί με τον πρίγκιπα William, όπως επιβεβαίωσε το παλάτι του Kensington με μία επίσημη δήλωση.

Η Δούκισσα παρευρέθηκε στις τελευταίες της δημόσιες βασιλικές υποχρεώσεις πριν βγει σε άδεια εγκυμοσύνης στα τέλη Μαρτίου. Πρόσφατα, έκανε μία εμφάνιση-έκπληξη στο πλευρό του πρίγκιπα William και άλλων μελλών της βασιλικής οικογένειας, στην εκκλησία του Windsor Castle, το St. George's Chapel, εκεί που πρόκειται να παντρευτούν ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle. Συγχρόνως, πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν τα νέα πως η αδερφή της Kate, Pippa Middleton, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, James Matthews, χωρίς το ζευγάρι να έχει επιβεβαιώσει ακόμα την είδηση.

Συγχαρητήρια, Kate και William!

 

Gallery: Η καλύτερη εμφάνιση της Kate Middleton κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

[gallery-718247]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.