CELEBRITIES

H Sarah Jessica Parker ξεκαθαρίζει τα πράγματα για τη σχέση της με την Kim Cattrall


The Jennettes

2 Μαΐου 2018

SATC-Copy1.jpg

Τους τελευταίους μήνες πρωταγωνιστούν ξανά στα μέσα αυτή τη φορά και αιτία αποτελεί ο καυγάς, ανάμεσα στην Kim Cattrall και την Sarah Jessica Parker. Ο βασικός λόγος του τσακωμού τους, είναι η άρνηση της Kim να συμμετέχει στην τρίτη ταινία "Sex and the City", που η αλήθεια είναι ότι όλοι μας περιμέναμε.

Διαβάστε ακόμη:H Cynthia Nixon έδειξε έμμεσα ποιο από τα δύο team υποστηρίζει

 

Τα πρώτα ξεσπάσματα τα είδαμε από την Kim Cattrall, ακόμα και μέσα από τα social media, όταν στο instargam είχε γράψει ότι αρνείται τα συλληπητήρια της Sarah Jessica Parker, για τον άδικο χαμό του αδερφού της.

Τώρα σειρά έχει η Sarah Jessica Parker, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι κάνει ότι μπορεί για να χτίσει από την αρχή, την προβληματική της σχέση με την Kim Cattrall.

Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστικά τσακωμός και πως η ίδια ποτέ δεν είχε εχθρική στάση προς τη φίλη και συνάδελφό της. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια στο Vulture "Θα ήθελα σε όλους να θυμήσω ότι ποτέ δεν υπήρχε τσακωμός. Αν η ίδια δε θέλει να κάνει τρίτη ταινία, δεν μπορώ να κάνω πολλά να της αλλάξω το μυαλό και πρέπει όλοι να το σεβαστούμε αυτό. "

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.