CELEBRITIES

Πρώην σωματοφύλακες του Johnny Depp καταθέτουν αγωγή εις βάρος του


The Jennettes

3 Μαΐου 2018

johnny-depp.jpg

Oι Yioudgin Areola και Migueal Sanchez υποστηρίζουν ότι από τον Απριλίου 2016-Ιανουαρίου 2018 δεν πληρώθηκαν τις υπερωρίες τους, δεν τους προσεφέρθηκαν γεύματα ενώ τους εξανάγκαζε να φροντίζουν εκείνον και την οικογένειά του, χωρίς να ξεκουράζονται καθόλου.

Προσθέτουν ακόμα ότι χρειάστηκε μέχρι και να σκουπίσουν τα ναρκωτικά από το πρόσωπο του Depp, μέσα σε ένα club που βρισκόντουσαν, έτσι να μην το δουν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι.

«Στις αρχές του 2016, θπήρξε μια τεράστια αλλαγή στον Depp και στο περιβάλλον του σπιτιού του, στο Hollywood. Ο ηθοποιός άρχισε να κάνει ξαφνικές και δραστικές αλλαγές στο προσωπικό και στους managers του προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά για όλους γύρω του εκτός από τον ίδιο», σύμφωνα με την αγωγή.

Αναφέρεται ακόμα στην αγωγή ότι έπρεπε διαρκώς να κάνουν τους οδηγούς του Depp αλλά και της οικογένειάς του, μεταφέροντας μέσα στα αυτοκίνητα παράνομες ουσίες ή ανηλίκους...


Δείτε ακόμη "Ο Johnny Depp θα έπρεπε να είναι διακοσμητής με τέτοιο σπίτι που έχει"

[gallery-717949]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.