CELEBRITIES

H Khloe Kardashian βγήκε ραντεβού με τον Tristan Thompson, μετά την απιστία του


6 Μαΐου 2018

abaca-479505-103.jpg

Σε βίντεο του TMZ, είδαμε τους νεαρούς γονείς να τρώνε μεσημεριανό στο Cleveland μαζί με φίλους. Φαίνονταν να περνάνε όμορφα, παρά τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους. Ο εκπρόσωπός τους, βέβαια, απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο.

 

 

Οι δυο τους μένουν μαζί στο σπίτι του διάσημου αθλητή, και δε φαίνεται να έχουν πρόθεση να χωρίσουν. Μία πηγή, ανέφερε στο People ότι η Khloe είναι χαρούμενη. «Της αρέσει τόσο που είναι μαμά. Θέλει την οικογένειά της ενωμένη. Φαίνεται εντάξει με τον Tristan, το ενδεχόμενο χωρισμού είναι απίθανο», δήλωσε.

Όσο για τη γνώμη της μητέρας και των αδελφών της σχετικά με τον Τhompson, φαίνεται πως αδιαφορεί. Εκείνες πιστεύουν πως δε θα αλλάξει, αλλά η 33χρονη διαφωνεί.

Η Kris Jenner εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, και μίλησε για όλα αυτά. «Μπήκαμε όλες σε αεροπλάνο και πήγαμε στο Cleveland γιατί αυτό έπρεπε να κάνουμε. Είμαι εδώ για να στηρίξω τα παιδιά μου, ό,τι κι αν συμβεί», δήλωσε.

 

Gallery: Δείτε επίσης τις Kardashians της διπλανής πόρτας

[gallery-718243]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.