CELEBRITIES

Ο λόγος που η τελευταία εμφάνιση της Scarlett Johansson προκάλεσε έντονες αντιδράσεις


Αφροδίτη Σακκά

8 Μαΐου 2018

abaca-635743-238.jpg
 

A post shared by Just Jared (@justjared) on

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μία celebrity φόρεσε Marchesa από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο με τον παραγωγό του Hollywood, Weinstein. Το brand ενεπλάκη με το σκάνδαλο αφού stars του Hollywood συμπεριλαμβανομένης της Jessica Chastain μίλησαν ανοιχτά για το ότι ο Weinstein προσπαθούσε να τις εκβιάσει για να φορούν το brand στο κόκκινο χαλί. Η Chastain ισχυρίστηκε επίσης πως ο Weinstein της είχε ασκήσει κριτική δημόσια όταν εκείνη αρνήθηκε να το κάνει.

Η Felicity Huffman επιβεβαίωσε επίσης πως αναγκάστηκε να φορέσει το brand όσο βρισκόταν στη διαδικασία προώθησης της ταινίας της Transamerixa -αλλά και στα Golden Globes του 2006 όπου πήρε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού. Ισχυρίζεται πως ο Weinstein την απείλησε πως θα απέσυρε τη χρηματοδότηση για το promotion αν δεν το έκανε.

Οι γυναίκες stars των ταινιών του Weinstein συχνά φορούσαν Marchesa σε πρεμιέρες και events και συχνά οι δύο επιχειρήσεις συνδέοντας. Η Chapman ακύρωσε το fashion show της Marchesa στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτή τη χρονιά και παρουσίασε τη συλλογή ψηφιακά. Σε μία δήλωση στο E!, ένας εκπρόσωπος του brand είπε: "Η Marchesa ανυπομονεί να παρουσιάσει τη Φθινοπωρινή συλλογή για το 2018 σε μία ανανεωμένη μορφή αυτή τη σεζόν".

Ωστόσο, εκείνη και η συν-ιδιοκτήτρια Keren Craig παρουσίασαν το lookbook με τις pre-fall 2018 δημιουργίες των Ιανουάριο. Τον Οκτώβριο της περσινής χρονιάς, η 42χρονη σχεδιάστρια και πρώην ηθοποιός επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Weinstein, με τον οποίο έχει δύο παιδιά. 

Συγχρόνως, η Johansson έχει μιλήσει ανοιχτά για την υποστήριξή της στα κινήματα MeToo και Time's Up, και παρευρέθηκε στο Women's March τον Ιανουάριο. Εκείνη και ο σύντροφός της, Colin Jost, έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί, στη πρεμιέρα της ταινίας της Johansson, Avengers: Infinity War στο Λος Άντζελες.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο εντυπωσιακά looks από το Met Gala 2018

[gallery-718443]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.