CELEBRITIES

Γιατί η Katy Perry έστειλε ένα στεφάνι ελιάς στην Taylor Swift;


9 Μαΐου 2018

abaca-braa20170227-109-1.jpg

«Μόλις μπήκα στο καμαρίνι μου και βρήκα αυτό το αληθινό στεφάνι από ελιά. Αυτό σημαίνει τόσα για εμένα», την ακούσαμε να λέει φανερά συγκινημένη, στο βίντεο που ανέβασε.

 

 

Καταφέραμε να δούμε ελάχιστα από τη χειρόγραφη κάρτα της Perry – φυσικά, το αυτοκόλλητο σε σχήμα σκύλου δεν έμεινε απαρατήρητο.

«Γεια σου παλιά μου φίλη, σκεφτόμουν την κακή επικοινωνία μας και όσα αρνητικά συναισθήματα μοιραστήκαμε. Πραγματικά θέλω  να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση», έγραψε, ενώ πρόσθεσε ότι έχει μετανιώσει για όλα.

 

 

Οι δύο τραγουδίστριες ήρθαν κοντά το 2009, αλλά η σχέση τους κλονίστηκε τέσσερα χρόνια μετά όταν μερικές από της χορεύτριες της Swift έφυγαν τελευταία στιγμή από το σόου για να ακολουθήσουν την Katy. H πρώτη, έριξε λάδι στη φωτιά με μία συνέντευξη που έδωσε στο Rolling Stone, καθώς δήλωσε ότι το τραγούδι Bad Blood αφορά κάποια γυναίκα στο χώρο της μουσικής.

 

 

«Έκανε κάτι απαίσιο. Σκέφτηκα ‘Α, είμαστε ξεκάθαρα εχθροί’. Και δεν ήταν καν για κάποιο αγόρι! Είχε σχέση με δουλειά. Προσπάθησε να σαμποτάρει ολόκληρη την περιοδεία μου. Προσπάθησε να προσλάβει μέλη της δικής μου ομάδας», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Αργότερα, πήρε πίσω τα λόγια της αλλά η κόντρα τους δεν τελείωσε εκεί. Τα 2016 η Perry αποκάλυψε πως περίμενε μία συγγνώμη, ενώ την επόμενη χρονιά ανέφερε ότι δεν ξεκίνησε εκείνη όσα συνέβησαν. Έτσι, για να δείξει ακόμα πιο έντονα την ενόχλησή της, η Taylor εμπλούτισε το άλμπουμ της με τα τραγούδια Look What You Made Me Do και This Is Why We Can’t Have Nice Things.

Φαίνεται, όμως, πως πλέον οι δύο ποπ σταρ είναι πλέον εντάξει. Το επόμενο που περιμένουμε να δούμε, είναι στεφάνι από τον Kanye West ως ένδειξη συμφιλίωσης.

 

Gallery: Δείτε επίσης τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της Taylor Swift

[gallery-716886]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.