CELEBRITIES

H σημαντική λεπτομέρεια από το φόρεμα της Blake Lively που δεν πρόσεξε κανείς


10 Μαΐου 2018

20180507-zaf-ny1-650.jpg

Το θέμα της βραδιάς ήταν Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination, και η 30χρονη ηθοποιός τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Χρειάστηκαν περισσότερες από 600 ώρες για να ολοκληρωθεί η πανέμορφη αυτή τουαλέτα, που αποτελούσε πραγματικό αριστούργημα.

Όλοι ασχοληθήκαμε με τις λεπτομέρειες του φορέματος και τα διαμαντένια της κοσμήματα, όμως παραβλέψαμε ένα μικρό,  αλλά εξίσου σημαντικό αξεσουάρ: τo Judith Leiber τσαντάκι της, που είχε κρυμμένα οικογενειακά μυστικά.

 

 

Δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη Lively και είχε ένα κρυφό μήνυμα.  Σχεδιάστηκε με Αυστριακούς κρυστάλλους και από τη μία μεριά ήταν σχεδιασμένη η Παναγία κρατώντας μία καρδιά, ενώ από την άλλη ένας σταυρός που στις άκρες του είχε τα γράμματα B, J, R, I – τα αρχικά από κάθε μέλος των Reynolds.

H Blake είναι παντρεμένη με τον Ryan Reynolds από το 2012 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: το James και την Ines. Μπορεί να μην τη συνόδευσε κανείς τους στο Met Gala, όμως τους είχε μαζί της όλο το βράδυ!

 

Gallery; Δείτε επίσης τη Blake Lively να σπάει τα standards ομορφιάς

[gallery-716333]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.