CELEBRITIES

Ο David Beckham κέρδισε μία θέση που θα τη ζηλέψει μέχρι και η Victoria Bekcham


MMEINTANI

11 Μαΐου 2018

 

Ο sexy σύζυγος της Βρετανίδας designer, ο David Beckham, έλαβε μόλις μία ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση μιας και πλέον είναι ο επίσημος Πρεσβευτής του British Fashion Council! Πρόκειται για έναν ρόλο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εκείνον και τον οποίο θα έχει για τουλάχιστον δύο χρόνια από τώρα.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης θέσης, ο πρώην άσσος των γηπέδων πρόκειται να συμβάλλει στη στήριξη της προσπάθειας του British Fashion Council για τη σύναψη σχέσεων και συνεργασιών με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία.

 

"Ο συγκεκριμένος ρόλος είναι μία στιγμή απίστευτης υπερηφάνειας για εμένα. Έχω υπάρξει λάτρης του στιλ, της μόδας και της παραγωγής της Βρετανίας, και αυτή η θέση μου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσω από μέσα μία βιομηχανία που αγαπώ τόσο πολύ". Αυτά ήταν τα λόγια του David σχετικά με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και νομίζουμε δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που να ασχολείται με το κομμάτι της μόδας και να μην ανυπομονεί να δει ποιες θα είναι οι πρώτες του κινήσεις όσον αφορά τη νέα του θέση. Μήπως η Victoria να αρχίσει να ανησυχεί;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.