CELEBRITIES

5 προσβλητικά πράγματα από τα Φιλαράκια που δεν είχαμε προσέξει


16 Μαΐου 2018

20010926-gaf-g49-114.jpg

Παρακάτω, είναι μερικά από αυτά:

«Ένα κορίτσι έφαγε τη Monica»

 

 

Την πρώτη φορά που είδαμε τη «χοντρή Monica» βρισκόμασταν ακόμα στη δεύτερη σεζόν. Η πρώτη αντίδραση του Joey, όταν την αντίκρυσε σε μία παλιά βιντεοκασέτα, ήταν αυτό το αστείο . Αποτέλεσε την αφορμή για όλα τα παρόμοια σχόλια που ακούσαμε στη σειρά - και ήταν πολλά.

 

«Μόνο μία γυναίκα; Είναι σαν να λες ότι υπάρχει μόνο μία γεύση παγωτού... Γύρνα πίσω στην πραγματικότητα, πάρε ένα κουτάλι!»

 

 

Για τον Joey οι γυναίκες είναι σαν τα παγωτά. Γενικά αυτός ο χαρακτήρας παρομοιάζει το αντίθετο φύλο με κάτι που μπορεί κανείς να αγοράσει – πράγμα απαράδεκτο για τα δεδομένα της σημερινής κοινωνίας.

 

«Ώστε είσαι άνδρας νταντά;»

 

 

Ο Ross δε φάνηκε να μπορεί να αποδεχτεί ότι ένας άνδρας είναι απόλυτα ικανός να φροντίσει ένα μωρό – ή τουλάχιστον αυτό έδειξε στην ένατη σεζόν, που όχι μόνο δεν πίστευε στα μάτια του όταν τον είδε, αλλά ρώτησε τον babysitter της κόρης του εάν είναι ομοφυλόφυλος.

 

«Τι κάνει ο γιος μου με μία Barbie;»

 

 

Ο Ross έγινε έξαλλος όταν είδε το γιο του να παίζει με μία κούκλα, αντί να προτιμάει τους άνδρες πολεμιστές που του αγόρασε εκείνος.

 

«Φαντάσου να ζεις μέσα στο σούπερ μάρκετ, και θα καταλάβεις»

 

 

Αυτή ακριβώς τη φράση χρησιμοποίησε ο Joey μιλώντας στην όμορφη συγκάτοικό του, τη Janine, εξηγώντας γιατί οι δυο τους δε θα έπρεπε να φλερτάρουν. Όχι μόνο τη συγκρίνει με φαγητό, αλλά δεν ακούει και όσα του λέει προσπαθώντας να του δείξει ότι δεν ενδιαφέρεται για εκείνον. Αρνείται να πιστέψει ότι δεν της αρέσει, και είναι πολύ  άσχημο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.