CELEBRITIES

Αυτός είναι ο γοητευτικός ξάδερφος του πρίγκιπα Harry και είναι single


The Jennettes

22 Μαΐου 2018

20180521-zaa-ap2-623-1.jpg

Ο Spencer δεν λαμβάνει όση προσοχή όσο τα διάσημα ξαδέρφια του, αλλά να μερικές πληροφορίες γι' αυτόν. Αρχικά, ολόκληρο το όνομά του είναι Louis Frederick John Spencer, Viscount Althorp. Είναι ο γιος του Charles Spencer, ο οποίος είναι ο 9ος Κόμης Spencer και ο αδερφός της πριγκίπισσας Diana. Άρα πρώτος ξάδερφος του πρίγκιπα Harry και πρίγκιπα William. O Spencer παρευρέθηκε στον royal γάμο στις 19 Μαίου με τις αδερφές του, Lady Eliza Spencer και Lady Kitty Spencer, όπως και τη μητέρα του, Victoria Aitken. 

 

A post shared by 102.7 KIIS FM (@1027kiisfm) on

 

A post shared by Reforma Moda! (@modareforma) on

Γεννημένος στις 14 Μαρτίου του 1994, ο Spencer είναι 24 ετών και είναι ο διάδοχος του τίτλου του πατέρα του, της κομητεία των Spencer. Όπως αναφέρει το Cosmopolitan, αυτό σημαίνει πως η μέλλουσα σύζυγός του θα γίνει κόμισσα. Ο Spencer είναι για την ακρίβεια αριστοκράτης, εννοώντας πως δεν είναι πρακτικά royal, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Το Hello αναφέρει επίσης πως ο Spencer πέρασε την περισσότερη ζωή του στη Νότια Αφρική με τις αδερφές του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Hello, η μεγαλύτερη αδερφή του είναι πολύ πιο συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας από εκείνον -είναι μοντέλο ως η μούσα των Dolce & Gabbana. 

 

Gallery: Αυτά ήταν τα looks των καλεσμένων στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

[gallery-718496]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.