CELEBRITIES

Οι διαφορές στα γαμήλια πορτραίτα του Harry και της Meghan με του William και της Kate


The Jennettes

22 Μαΐου 2018

20180521-zaa-ap2-609.jpg

Οι φωτογραφίες δείχνουν μία ξεκάθαρη αλλαγή στη μοναρχία όσον αφορά το στιλ και το γενικό συναίσθημα. Ενώ μοιάζουν όσο επίσημες και βασιλικές όσο του Will και της Kate το 2011, υπάρχουν μερικές εμφανείς στα πορταίτα των δύο ζευγαριών, που τραβήχτηκαν από τον επίσημο γαμήλιο φωτογράφο τους Alexi Lubomirski, και από αυτών του δούκα και της δούκισσας του Cambridge, που διάλεξαν τον Mario Testino για τα δικά τους.

Ας ξεκινήσουμε από τα solo πορτραίτα -αφού ο Will και η Kate δεν είχαν. Ενώ ο Harry και η Meghan είχαν μία εμφανώς πιο χαλαρή και οικεία φωτογράφηση με τον Alexi Lubomirski για τις φωτογραφίες αρραβώνων τους, πολλοί περίμεναν να κρατήσουν το ίδιο στιλ και στα επίσημα γαμήλια πορτραίτα τους -αλλά εκείνοι, ως συνήθως, έσπασαν την παράδοση για χάρη του απρόσμενου.

Το ζευγάρι, που φαίνεται πως τρέφει μία ιδιαίτερη αγάπη στο να φωτογραφίζεται σε σκαλιά, πόζαραν φορώντας τα ρούχα που φορούσαν στη γαμήλια τελετή, με τη νύφη να χαμογελάει πλατιά και τον γαμπρό να την κοιτάει με αγάπη. Ο Will και η Kate, αντιθέτως, αποφάσισαν να μην βγάλουν solo πορτραίτο ως νεόνυμφοι. Αν διάλεξαν να το κάνουν, τότε αποφάσισαν να μην το μοιραστούν δημόσια, πιθανόν για να κάνουν ένα statement ως το πώς θα προτιμούσαν να τους βλέπει ο κόσμος και η Κοινοπολιτεία.

Μετά, ήταν το γαμήλιο πάρτι και τα οικογενειακά πορτραίτα, που φέρουν περισσότερες ομοιότητες. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Meghan φωτογραφήθηκε με τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte, και η στιγμή δεν απογοήτευσε. Η φωτογραφία μοιάζει αληθινή και ζεστή -και διαφέρει από του Will και της Kate κυρίως στο ότι στη δική τους ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge έχουν πλέον επεκτείνει την οικογένειά τους.

Στον γάμο του Will και της Kate, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του γαμήλιου πάρτι τους ήταν μία κατσουφιασμένη παράνυμφος -και το καταπληκτικό φόρεμα της Kate, ενώ η φωτογραφία της Meghan και του Harry μας έκαν ενα χαμογελάσουμε και να ευχηθούμε να υπήρχε και ο μικρός πρίγκιπας Louis στις φωτογραφίες.

Η γλώσσα του σώματος εδώ είναι η μεγαλύτερη ομοιότητα -αλλά η γλώσσα του σώματος στο οικογενειακό πορτραίτο έχει ξεκάθαρες διαφορές, Αυτή είναι η πρώτη φορά που μία γυναίκα μικρής φυλής έχει καλωσοριστεί στη Βρετανική βασιλική οικογένεια και η πρώτη φορά για μία Αμερικανίδα. Επομένως, αυτή είναι η πρώτη φορά που μία έγχρωμη γυναίκα βρίσκεται σε ένα οικογενειακό πορτραίτο της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας και οι παρουσίες της Meghan Markle και της Doria Ragland σε αυτές τις φωτογραφίες -και η είσοδός τους στη βασιλική οικογένεια- είναι αρκετές για να γράψουν ιστορία και να διαφοροποιήσουν την σημασία των πορτραίτων αυτών από εκείνα του παρελθόντος.

Η βασιλική οικογένεια σε αυτόν τον γάμο είναι μεγαλύτερη, τώρα που ο Will και η Kate έχουν παιδιά και ο Harry και η Meghan αποφάσισαν να έχουν δέκα παρανυφάκια, τέσσερα παραπάνω από τον William και την Catherine που είχαν έξι. Η βασιλική οικογένεια σε αυτόν τον γάμο, χωρίς να αποτελεί έκπληξη, ήταν πολύ πιο χαλαρή -και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες.

Παρατηρήστε τις λίγο: Η Charlotte κάθεται στα πόδια της Kate, τα δύο παρανυφάκια κάτω κρατούν μαζί ένα μπουκέτο, θα μπορούσε να πει κανείς πως τα χαμόγελα είναι ελαφρώς πιο μεγάλα και ζεστά αυτή τη φορά. Σε γενικές γραμμές, είναι εμφανές με κάθε κομμάτι του γάμου του δούκα και της δούκισσας του Sussex πως σκοπός τους ήταν να κάνουν την βασιλική οικογένεια πιο προσιτή, διαφορετική, δυναμική και αληθινή -και οι πολυαναμενόμενες φωτογραφίες τους, όπως και ο πολυαναμενόμενος γάμος τους, θα γράψουν ιστορία ως το νέο πρόσωπο των royals.

 

Gallery: Τα looks των διασήμων στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

[gallery-718496]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.