CELEBRITIES

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στέλνουν πίσω τα γαμήλια δώρα που έλαβαν


MMEINTANI

31 Μαΐου 2018

abaca-637681-016.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πρόκειται να επιστρέψουν τα γαμήλια δώρα που έλαβαν, των οποίων το συνολικό κόστος υπολογίζεται περίπου στα 9,3 εκατομμύρια δολάρια (7 εκατομμύρια λίρες). Ο λόγος; Υπάρχει νόμος από το Παλάτι που απαγορεύει σε οποιαδήποτε υπηρεσία ή επιχείρηση να έχει κάποια συναλλαγή με τοζευγάρι, προκειμένου να μην υπάρξει διάθεση εκμετάλλευσης προς όφελός τους.

Συγκεκριμένα, η γενική γραμμή που υπάρχει είναι ότι "Η θεμελιώδης αρχή που διέπει την αποδοχή των δώρων από τα μέλη του Παλατιού, είναι ότι δεν πρέπει να γίνονται δεκτά δώρα, όπως φιλοξενία ή υπηρεσίες, που θα μπορούσαν ή θα μπορούσαν να φανερώσουν ότι το μέλος της Βασιλικής Οικογένειας έχει υποχρέωση έναντι του δότη». Μάλιστα, σύμφωνα με τα βρετανικά media, υπάρχει για παράδειγμα ένα brand που έστειλε στο ζευγάρι δύο μαγιό, με την ελπίδα ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θα τα φορέσουν στον μήνα του μέλιτος.

12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

[gallery-718493]

Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που αποφάσισαν να προβούν σε μία τέτοια κίνηση, η οποία εν μέρει, φαίνεται να έχει μια λογική βάση. Άλλωστε λίγες εβδομάδες πριν από τον γάμο, το ζευγάρι είχε ζητήσει ότι το ένα γαμήλιο δώρο που ήθελαν είναι δωρεά σε ένα από τα επτά φιλανθρωπικά ιδρύματα της επιλογής τους: CHIVA, Crisis, Myna Mahalia Foundation, Little Soldiers του Scotty, StreetGames, Surfers Against Sewage και The Wilderness Ίδρυμα UK

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.