CELEBRITIES

Χώρισαν η Sofia Richie και ο Scott Disick


3 Ιουνίου 2018

32362619-290091751530592-1825991906941730816-n-1.jpg

«Η Sofia το έληξε», αποκάλυψε μία πηγή στο E! News.

Αυτή η εξέλιξη ήταν τελείως απροσδόκητη, καθώς το ζευγάρι φαινόταν πολύ αγαπημένο. Οι δυο τους είχαν μόλις επιστρέψει από ρομαντικές διακοπές στο St. Barts, όπου γιόρτασαν τα γενέθλιά του.  Για να ευχηθεί χρόνια πολλά, εκείνη είχε ανεβάσει τρυφερή τους φωτογραφία, ενώ το ενδεχόμενο συγκατοίκησής τους ήταν πολύ πιθανό.

 

 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

 

Παρόλα αυτά, εκείνος εμφανίστηκε με μία άγνωστη ξανθιά στο πάρτι για την κυκλοφορία του νέου δίσκου του Kanye West, κάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της κατάστασης.

Σύμφωνα με το Us Weekly, η 19χρονη έμαθε πρόσφατα ότι ο σύντροφός της την είχε απατήσει ήδη μία φορά, στο Miami. Αυτό, σε συνδυασμό με το παραπάνω και την αρνητική στάση του πατέρα της, Lionel Richie, απέναντι στη σχέση, την οδήγησαν στο να πάρει την απόφασή της.

 

 

«Ο πατέρας της την επηρέασε πολύ. Της είπε ότι ανέχτηκε αρκετά και της αξίζει κάτι καλύτερο», δήλωσε η πηγή.

Τώρα, η Sofia είναι πληγωμένη αλλά «αισθάνεται ότι δεν είχε άλλη επιλογή». Όσο για την Κοurtney Kardashian, φοβάται πως τώρα ο πατέρας των τριών παιδιών της θα βγει εκτός ορίων – αν και δεν την άγγιξε το γεγονός.

«H Kourtney δεν μπορεί να ασχοληθεί με αυτό τώρα. O Scott τη θεωρούσε δεδομένη, και η Sofia μπορεί να το καταλάβει», αποκάλυψε το E!News.

 

GalleryΟ αγαπημένος κότσος της Sofia Richie

[gallery-717666]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.