CELEBRITIES

Αυτή η άβολη συνέντευξη της Meghan Markle από το παρελθόν έχει γίνει viral


The Jennettes

5 Ιουνίου 2018

20180425-zaa-ap2-824.jpg

Ο Σκωτσέζος-Αμερικάνος παρουσιαστής Ferguson σχολιάζει την έλλειψη τριχοφυϊίας στο σώμα της και αργότερα επικεντρώνεται στο πώς έμοιαζε εκείνη με τη σχολική της στολή.

H πρώην ηθοποιός του λέει πως είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στο LA. Όταν δεν την πιστέυει, εκείνη του λέει "τσίμπα με, είμαι αληθινή". Εκείνος μετά σχολιάζει, "Έχεις περίεργα άτριχο σώμα. Είσαι σαν δελφίνι, έτσι; Δεν έχεις καθόλου τρίχες. Κάνεις επαγγελματική κολύμβηση;"

Αργότερα, όσο συζητούσαν για το ότι η Meghan μεγάλωσε σε πλατό ταινιών αφού ο πατέρας της δούλευε στη βιομηχανία, η Markle είπε πως ξεχώριζε με τη σχολική της στολή όταν ήταν μικρή. Ο Ferguson σήκωσε τα φρύδια του και είπε, "α ναι;" Κοιτάει το κοινό και διευκρινίζει, "είναι περίπου αστείο".

Η συγκεκριμένη συνέντευξη έχει δεχθεί ιδιαίτερη κριτική στο Twitter:

"Είμαι τρομαγμένη από αυτή την ανατριχιαστική και σεξιστική συνέντευξη της Meghan Markle από τον Craig Ferguson," γράφει η Kimberley Moffitt στο Twitter. "Το καημένο το κορίτσι έπρεπε να αντιμετωπίσει τα σεξουαλικά του σχόλια σε όλη τη συνέντευξη και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη!"

"Καημένη Meghan και ίου Craig Ferguson... εντελώς άτριχη και σχολή καθολικού σχολείου; Σταμάτα," γράφει η Jen Here.

"Ποιός λέει σε μία γυναίκα πως είναι εντελώς άτριχη και πιστεύει πως είναι έξυπνο; Θλιβερό και ανατριχιαστικό," είπε μία χρήστρια στο Youtube.

 

Gallery: Δείτε 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν αρχίσει να βγαίνει με τον πρίγκιπα Harry

[gallery-718493]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.