CELEBRITIES

Η Angelina Jolie έγινε 43 και το γιόρτασε με τον πιο απρόσμενο τρόπο


6 Ιουνίου 2018

20180130-zaa-n230-029.jpg

Όλοι μαζί επισκέφθηκαν το Thrope Park που βρίσκεται λίγο έξω από το Λονδίνο,  όπου γίνονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας της ηθοποιού, Maleficent. Το θέμα δεν είναι ότι απλώς πήγαν, αλλά και οι επτά ανέβηκαν σε όλα τα τρενάκια. Μάλιστα, δε δίστασαν να δοκιμάσουν μία βόλτα με rollercoaster που ανέβαινε σε ύψος 750 μέτρων!

 

 

Ενώ το ‘όχι’ φαίνεται να είναι η μόνη αποδεκτή απάντηση για κάτι τέτοιο, η Jolie φάνηκε να διασκεδάζει! Όταν κατέβηκαν, γελούσε με την ψυχή της. «Μόλις βγήκα από το τρενάκι και η Angelina καθόταν δίπλα μας με την οικογένειά της και έναν σωματοφύλακα», αποκάλυψε μία πηγή στο  People. «Eίχε αγκαλιά την κόρη της τη Zahara», συνέχισε.

Εκτός από το τέλειο μέρος για εκείνη τη μέρα, η ηθοποιός κατάφερε να κρατήσει αυτές τις στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πολλοί ήταν εκείνοι που της ζήτησαν φωτογραφίες, αλλά αρνούταν ευγενικά επειδή δεν ήταν μόνη. «Φαινόταν τόσο χαρούμενη», είπε η πηγή.

 

 

Εκτός από τις ριψοκίνδυνες δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχε –που θα της φάνηκαν γελοίες, αν αναλογιστούμε ότι πετάει αεροπλάνα, έπαιξε παιχνίδια με τη 13 Zahara, τη 12χρονη Siloh και τους 9χρονους Vivian και Knox. Μάλιστα, τους κέρδισε και ένα πλαστικό τεράστιο φίδι!

 

Gallery: H Angelina Jolie πήγε με όλα της τα παιδιά στο Λούβρο

[gallery-718186]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.