CELEBRITIES

H Meghan Markle έσπασε το πρωτόκολλο, για μία ακόμη φορά


The Jennettes

10 Ιουνίου 2018

abaca-braa20180425-582-1.jpg

Έχοντας μόλις επιστρέψει από το ταξίδι του μέλιτος, η παρουσία του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex στη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν θέμα συζήτησης, και, ως συνήθως, η Meghan ήταν εκθαμβωτική. Φορώντας baby pink φόρεμα Carolina Herrera, τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της.

Βέβαια, παρά την ομορφιά της, σύμφωνα με το The Sun, με την ενδυματολογική της επιλογή έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο για έναν πολύ σημαντικό λόγο. «Η παράδοση ορίζει πως οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας δεν θα πρέπει να φορούν ρούχα που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους, και γενικότερα είναι τόσο αποκαλυπτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φαίνεται, όμως, πως η Meghan Markle είναι έτοιμη να αλλάξει τα δεδομένα ακόμα και στη royal μόδα. Και, παρά τους γυμνούς της ώμους, κατάφερε να δείχνει εξίσου κομψή με την Kate Middleton, που επέλεξε ένα γαλάζιο σύνολο.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Harry τα κάνει όλα με το δικό της τρόπο – και μας αρέσει πολύ!

Gallery: Δείτε επίσης την πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle στο μπαλκόνι του Bickingham

[gallery-718551]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.