CELEBRITIES

Savannah Phillips: Ποια είναι η δισέγγονη της βασίλισσας που έγινε viral


11 Ιουνίου 2018

20180609-zaa-ap2-1109.jpg

Η επτάχρονη δισέγγονη της Βασίλισσας βρισκόταν διαρκώς στο επίκεντρο κορόιδευοντας την ορχήστρα, κλείνοντας με το χέρι της το στόμα του ξαδέλφου της, πρίγκιπα George, και γενικότερα δείχνοντας τον ενθουσιασμό της.

Να τι πρέπει να ξέρουμε για αυτήν:

Είναι η μεγαλύτερη από τα δισέγγονα της Βασίλισσας

Η Savannah γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2010. Είναι το μεγαλύτερο παιδί του Peter Phillips, γιου της πριγκίπισσας Anne, και της Καναδής συζύγου του, Autumn Kelly.

Είναι 15η στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου

Όταν γεννήθηκε ήταν δωδέκατη, όμως στη συνέχεια ήρθαν στον κόσμο τα παιδιά του William και της Kate Middleton, οπότε έπεσε στη δέκατη πέμπτη θέση. Μάλιστα, εφόσον έχει διπλή υπηκοότητα, πρόκειται για την πρώτη Καναδή με δικαίωμα στο βρετανικό θρόνο.

Δεν έχει τίτλο ευγενείας

Όταν γεννήθηκε ο πατέρας της, το 1977, οι γονείς του αρνήθηκαν την προσφορά της Ελισάβετ ΙΙ να του δώσει τίτλο ευγενείας. Τότε, η Washington Post είχε γράψει χαρακτηριστικά: Η Πριγκίπισσα Anne και ο σύζυγός της δικαίως είπαν στη Βασίλισσα ότι ένας τίτλος θα αποτελούσε εμπόδιο στη μελλοντική καριέρα του παιδιού τους. Έτσι λοιπόν, ούτε εκείνη ούτε η αδελφή της δικαιούνται τίτλο, αφού δεν έχει κανείς από τους γονείς τους.

Λατρεύει τα ζώα

Μπορεί να έχει μόνο ένα σκύλο, ένα πανέμορφο bull terrier, αλλά δε χάνει ευκαιρία να χαϊδέψει όποιο συναντάει στο δρόμο!

 

A post shared by X-u-i-n (@xuin10) on

 

 

Δεν είναι φανταστική;

 

Gallery: Δείτε επίσης την πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle στο μπαλκόνι του Buckingham

[gallery-718551]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.