CELEBRITIES

H Ivana Trump οργανώνει καμπάνια κατά της παχυσαρκίας


11 Ιουνίου 2018

20071029-gaf-ba9-039.jpg

Η μητέρα των τριών μεγαλύτερων παιδιών του Donald Trump, Donald Jr., Ivanka και Eric, συνεργάστηκε με τον Ιταλό διατροφολόγο Gianluca Mech για να προωθήσουν «τον τεράστιο αγώνα τους».

Η Ιvana δήλωσε στο CNN: "Tα ποσοστά παχυσαρκίας στις Η.Π.Α. έχουν φτάσει σε επίπεδο επιδημίας και μαζί με το φίλο  μου Gianluca Mech θα εντάξουμε την «ιταλική δίαιτα» στους Αμερικανούς απ΄άκρη σ’άκρη. Πρέπει να το πολεμήσουμε τώρα γιατί χειροτερεύει διαρκώς, ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους ανθρώπους που πρέπει να μάθουν πώς να τρώνε και να γυμνάζονται σωστά, ώστε να έχουν μία υγιή ζωή."

Σκοπός τους είναι να διδάξουν στον κόσμο πώς να τρώει ζυμαρικά, μπισκότα και γενικότερα τρόφιμα που δεν ενδείκνυνται για απώλεια βάρους με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι αποτελεσματικά.

Η καμπάνια της Trump ήρθε μόλις ένα μήνα μετά την εκστρατεία Be Best της Ivanka, που αποσκοπεί στη βελτίωση του τρόπου ζωής των ανθρώπων.

Νωρίτερα στη χρονιά, ο ίδιος ο Donald Trump έβαλε στόχο να χάσει 10 κιλά, διορθώνοντας τη διατροφή του και ξεκινώντας ένα πρόγραμμα άσκησης, καθώς κι εκείνος δεν απείχε πολύ από την παχυσαρκία.

Βλέπουμ, λοιπόν, ότι οι αλλαγές στις συνήθειες των Αμερικανών έχουν γίνει πλέον οικογενειακή υπόθεση.

 

Gallery: Δείτε επίσης το κέρινο ομοίωμα της Melania Trump

[gallery-718425]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.