CELEBRITIES

O Robert De Niro έβρισε τον Trump και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα


The Jennettes

11 Ιουνίου 2018

abaca-580081-005.jpg

"Ένα πράγμα θα πω. Να πάει να γ***** ο Trump," είπε ο De Niro και κατάφερε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να ξεσηκώσει το κοινό που ξέσπασε σε χειροκροτήματα. "Δεν λέμε πια 'κάτω ο Trump'. Λέμε να πάει να γ***** ο Trump". Μετά, συνέχισε παρουσιάζοντας τον Springsteen με έναν λιγότερο αυθόρμητο λόγο, απ' ότι φάνηκε.

Παρ' ότι η εκπομπή προβλήθηκε σε live αναμετάδοση, το CBS πρόλαβε να καλύψει την υβριστική λέξη για το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο υπολογίζεται περίπου στα 6 εκατομμύρια. Ο De Niro έχει υπάρξει κραυγαλέος κριτής του Donald Trump. Αφού τον αποκάλεσε "εντελώς τρελό" τον Αύγουστο του 2016, ο ηθοποιός κυκλοφόρησε ένα video κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας που δήλωνε την επιθυμία του να χτυπήσει τον Trump στο πρόσωπό και αποκαλώντας τον "έναν ηλίθιο, μία εθνική καταστροφή, μία ντροπή της χώρας... αυτός ο ανόητος, ο κλόουν".

 

Gallery: Δείτε το σχεδόν τρομακρικό κέρινο ομοίωμα της Melania Trump

[gallery-718425]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.