CELEBRITIES

H μητέρα της Selena Gomez περιγράφει τον ιδανικό σύντροφο για την κόρη της


The Jennettes

17 Ιουνίου 2018

20081018-baa-a123-111.jpg

«Ποιοτικό χιούμορ», είπε. Τόνισε επίσης πόσο σημαντικό είναι το να καταλαβαίνει τον τρόπο ζωής της 25χρονης καθώς τα ωράριά της και το πρόγραμμά της δεν είναι συνηθισμένα, αλλά και ότι θα είναι καλό να έχει βλέψεις για οικογένεια.

Μπορεί σήμερα οι δυο τους να είναι πολύ κοντά, όμως το Δεκέμβριο του 2017 σταμάτησαν να ακολουθούν η μία την άλλη στο Instagram. Αιτία αποτέλεσε η διαφωνία τους για τη σχέση της τραγουδίστριας με τον Justin Bieber. Εξαιτίας εκείνης της κακής στιγμής τους, η Mandy νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική, καθώς η πίεση που ένιωσε ήταν αφόρητη.

Τον Ιανουάριο αποκάλυψε ότι δεν ήταν ευχαριστημένη με την επανασύνδεση των σταρ, αλλά πρόσθεσε ότι «η Selena μπορεί να ζήσει τη ζωή της ακριβώς όπως θέλει, αρκεί να είναι χαρούμενη, ασφαλής και υγιής.»

 Την ίδια περίοδο, μίλησε στο Gossip Cop και ανέφερε ότι κάθε μαμά μαλώνει με την κόρη της. Όσο για την απόφασή της να παραιτηθεί από μάνατζερ της Gomez, αποκάλυψε ότι οφείλεται στο κενό που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους. «Μιλούσαμε μόνο για θέματα δουλειάς, χάσαμε πολύτιμο οικογενειακό χρόνο», είχε δηλώσει.

 

Gallery: Justin Bieber - Selena Gomez: Tο χρονικό της σχέσης τους

[gallery-717892]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.