CELEBRITIES

Ο Tristan Thompson ανέβασε την πρώτη φωτογραφία για την κόρη του, True


The Jennettes

20 Ιουνίου 2018

28752006-876835465832070-3027403338917347328-n.jpg

Την Ημέρα του Πατέρα η κατάσταση άλλαξε, και ο 27χρονος αθλητής  μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με δύο αλυσίδες. Στην πρώτη, ήταν γραμμένο το όνομα του πρώτου του παιδιού, του Prince, και στη δεύτερη εκείνο της True.

 

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

Στη λεζάντα έγραψε «Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσά μου. Σας αγαπώ τόσο πολύ!!!»

Φαίνεται πως είναι μία καλή εβδομάδα για τον Tristan, καθώς βρέθηκε με την Khloe στο Los Angeles για πρώτη φορά από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο με την απιστία του. Οι δυο τους πήγαν για φαγητό με την Kris Jenner και τον Corey Gamble, και στη συνέχεια διασκέδασαν με την Kendall Jenner μέχρι το πρωί.

Σχετικά με την επιστροφή της 33χρονης στην Καλιφόρνια, μία πηγή αποκάλυψε ότι είναι ενθουσιασμένη που ξαναβλέπει τα αγαπημένα της πρόσωπα. «Ανυπομονεί να δείξει την True σε όσους δεν την έχουν γνωρίσει, ενώ θέλει τόσο να περάσει χρόνο με τη μητέρα και τις αδελφές της», δήλωσε.

 

Gallery: Δείτε επίσης τα stylish looks της Khloe Kardashian στο καρέ κούρεμά της

[gallery-716256]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.