CELEBRITIES

Γιατί το μωρό της Pippa Middleton δε θα έχει τίτλο ευγενείας


21 Ιουνίου 2018

20170520-zaa-ap2-208.jpg

Σύμφωνα με την ειδικό Marlene Koeing, από τη στιγμή που οι γονείς δεν έχουν τίτλο, δε δικαιούται ούτε το παιδί. Βέβαια, οι Matthews λέγονται επίσημα Λόρδος και Λαίδη του Glen Affric, λόγω της τεράστιας έκτασης γης που έχει διαθέτει ο πατέρας του James.

«Η λέξη ‘λόρδος’ δε σημαίνει τίποτα στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι απλώς μία περιγραφή», εξήξησε η Koeing.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος και συγγραφέας της βιογραφίας του πρίγκιπα Harry, Duncan Larcombe, αποκάλυψε ότι «είναι λόρδος, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τους Δούκες ή άλλους τίτλους» στο Town and Country.

Βέβαια, αν σκεφτούμε ότι ολόκληρο το όνομα του Louis, του μικρότερου παιδιού του William και της Kate, είναι Αυτού Μεγαλειότης Πρίγκιπας του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας, το μωρό που θα έρθει στον κόσμο μάλλον θα είναι ευγνώμων που θα χρειάζεται να υπογράφει τα δημόσια έγγραφα με το ονοματεπώνυμό του, και όχι με έναν τέτοιο, τεράστιο τίτλο.

 

Gallery: Pippa Middleton: Το φόρεμα που φανέρωσε την εγκυμοσύνη της

[gallery-718513]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.