CELEBRITIES

Η Melania Trump έκανε την πιο εξωφρενική στιλιστική επιλογή για να επισκεφθεί παιδιά μεταναστών


Αφροδίτη Σακκά

22 Ιουνίου 2018

20180424-zaa-n230-1429.jpg
 

A post shared by ABC News (@abcnews) on

Το jacket φυσικά κάνει εξαιρετική αντίθεση με τη δήλωση αυτή, ωστόσο, η Trump δεν το φόρεσε στο Τέξας ή κάπου κοντά στις μεταναστευτικές εγκαταστάσεις -ευτυχώς. Η Melania θα έπρεπε να γνωρίζει πολύ καλά το πού πήγαινε όταν φόρεσε το συγκεκριμένο πανωφόρι και επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο.

Είτε ήταν σκόπιμη κίνηση, είτε όχι, το μήνυμα έρχεται σε μία στιγμή που ο Λευκός Οίκος δέχεται έντονη κριτική για το ότι δε νοιάζει για τα παιδιά μεταναστών. Πάνω από 2.000 παιδιά έχουν χωριστεί από τους γονείς του και βρίσκονται συγκεντρωμένα σε "πόλεις από σκηνές". Μερικά βρίσκονται κλειδωμένα με σε κυριολεκτικά ατσάλινα κλουβιά.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ABC, Meredith McGraw, η εκπρόσωπος της Trump έκανε την εξής δήλωση: "Είναι απλά ένα jacket. Δεν υπήρχε κάποιο κρυφό μήνυμα. Μετά την σημερινή σημαντική επίσκεψη στο Τέξας, ελπίζω να μην είναι αυτό στο οποίο θα επικεντρώσουν τον σχολιασμό τους τα media".

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.