CELEBRITIES

H Victoria Beckham αποκάλυψε τη μία συμβουλή που δίνει στη κόρη της καθημερινά


The Jennettes

25 Ιουνίου 2018

20180619-zaf-ny1-015.jpg

Η σχεδιάστρια λέει πως η σημαντική συμβουλή που δίνει στην 6χρονη κόρη της καθημερινά είναι να κυνηγά το όνειρό της, αφού μπορεί να καταφέρει τα πάντα -ειδικά σε μία εποχή που τα δικαιώματα των γυναικών και η ισότητα των φύλων βρίσκονται στο επίκεντρο.

"Κάθε μέρα όταν η Harper πάει στο σχολείο, ανεβαίνει στα σκαλιά του σχολείου και της δίνω ένα φιλί," είπε η Beckam στο Women's Summit του Forbes στη Νέα Υόρκη. "Λέω, 'Harper, είσαι ένα κορίτσι, μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε, Μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις να κάνεις".

Η σχεδιάστρια είπε επίσης πως διαβεβαιώνει συχνά την Harper πως μπορεί να πετύχει όσα και τα αδέρφια της -αν όχι "περισσότερα"- ενώ την περιέγραψε ως μία "δυνατή έξυπνη μικρή γυναίκα". Αποκάλυψε επίσης την δουλειά που ονειρεύεται να κάνει η Harper στο μέλλον. "Αυτό είναι το μήνυμά μου για εκείνη συνεχώς," εξήγησε. "Ξέρει πως μπορεί να κάνει τα πάντα και πιθανόν περισσότερα απ' όσα τα αδέρφια της. Μιλάμε γι' αυτό πολύ. Θέλει να γίνει εφευρέτρια και είναι πολύ περήφανη γι' αυτό. Είναι μία δυνατή έξυπνη γυναίκα -μικρή γυναίκα".

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Gallery: Δείτε ακόμα το style evolution της Victoria Beckham

[gallery-718394]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.