8 μεγάλα μυστικά της οικογένειας Trump

The Jennettes
Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018
20170827-zaa-n230-698.jpg

Παρακάτω είναι 8 από τα σημαντικότερα πράγματα που μάθαμε:

  1. Μία από τις νταντάδες των παιδιών του Donald και της Ivana Trump, άφησε τον μικρό Don – ή αλλιώς, Donald Trump Jr - στην μπανιέρα και αποφάσισε να φύγει και να κάνει βόλτα. Κάποια άλλη φορά, εκείνος έσπασε το πόδι του την ώρα που εκείνη αντί να τον προσέχει, έκοβε λαχανικά. Φυσικά, απολύθηκε.
  2. Η Ivana Trump θεωρούσε τη βία ως την καλύτερη τιμωρία για τα παιδιά της, και τη χρησιμοποιούσε συχνά για να τα συμμορφώσει.
  3. Πρότυπα της Ivanka Trump είναι τα μέλη της οικογένειας Kennedy. Μάλιστα, ακόμα και τα ονόματα των παιδιών της είναι εμπνευσμένα από εκείνους.
  4. Όταν η Ivanka ήταν 16 ετών, έδειξε το στήθος της σε έναν πλανόδιο πωλητή χοτ ντογκ.
  5. Στην Ivanka δεν αρέσει να μοιράζεται τα πράγματά της – ακόμα και το φαγητό. Μάλιστα, φίλοι της ανέφεραν ότι, προκειμένου να μην της ζητήσει κανείς ποπ κορν όταν πήγαιναν σινεμά, τους έβαζε πάρα πολύ αλάτι!
  6. Όταν ο Eric ήταν 6 ετών η δασκάλα του ζήτησε ευγενικά να σταματήσει να παίζει με τα παιχνίδια του. Εκείνος την κοίταξε και, με όλη τη δύναμή του, την έβρισε.
  7. Ο Donald Trump απαιτούσε από την κόρη του, Ivanka, να κάνει αυξητική επέμβαση στήθους. Θεωρούσε ότι με αυτόν τον τρόπο η καριέρα της ως μοντέλο θα εκτοξευόταν.
  8. Όσο σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο, ο Don Trump απέκτησε κακή φήμη γιατί έβρεχε το κρεβάτι του, κάθε φορά που μεθούσε. Γι’αυτό το λόγο, οι συμφοιτητές του το αποκαλούσαν Diaper Don (Don Πάνα).

'

Gallery: H Melania Trump και η βασίλισσα Letizia έκαναν μία εντυπωσιακή εμφάνιση στον Λευκό Οίκο

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα