CELEBRITIES

H Scarlett Johansson δέχτηκε επίθεση για το ρόλο της ως transgender


RKPT

5 Ιουλίου 2018

20180507-zaf-ny1-426.jpg

«Πείτε τους ότι μπορούν να μιλήσουμε με τους εκπροσώπους των Jeffrey Tambor, Jared Letto και Felicity Huffman, αν θέλουν κάποια δήλωση.», ήταν τα λόγια του εκπροσώπου της.

Φυσικά, η Johansson αναφέρεται στο γεγονός ότι όλοι οι παραπάνω ηθοποιοί έχουν υποδυθεί transgender ρόλους, παρότι οι ίδιοι δεν είναι. Μάλιστα, τόσο ο Letto όσο και η Huffman ήταν υποψήφιοι για Oscar. Ο πρώτος για την ταινία Dallas Buyers Club, και η δεύτερη για το Transamerica. Βέβαια, το επαγγελματικό εκείνο βήμα τους προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη δική της περίπτωση.

O Gill ήταν πραγματικό πρόσωπο. «Επέμενε να λένε πως είναι άνδρας και να χρησιμοποιούν ανάλογες προσφωνήσεις. Φορούσε ανδρικά ρούχα και είχε κοντά μαλλιά, έβριζε συχνά και ίσως είχε περάσει τα αρχικά στάδια της διαδικασίας αλλαγής φίλου», ανέφερε η αναγγελία του θανάτου του, το 2003.

 

GalleryH Scarlett Johansson εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τον σύντροφό της μετά από έναν χρόνο

[gallery-718410]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.