CELEBRITIES

Το καυστικό σχόλιο του πρίγκιπα Harry προς τον πατέρα του που έγινε viral


The Jennettes

12 Ιουλίου 2018

20180711_zaa_ap2_486.jpg

Ανάμεσα στους πρίγκιπες William και Harry, ο πρώτος είναι γνωστός για τα αστεία και τα πειράγματα προς τον πατέρα τους, Charles. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της βασιλικής οικογένειας στην Ιρλανδία, όμως, είδαμε πως οι ρόλοι αντιστράφηκαν.

Ο Harry αποφάσισε να κάνει ένα τσουχτερό αστείο, ενώ εκφωνούσε την ομιλία του στην εκδήλωση της Βρετανικής Πρεσβείας στο Δουβλίνο. Αρχικά, ανέφερε ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας είχε ήδη ξεναγήσει τον Charles στην πατρίδα του, το Cork, μόλις μερικές εβδομάδες πριν. «Οπότε είμαστε ευγνώμονες που αποφάσισες να μας συνοδεύσεις και σήμερα το απόγευμα. Επίσης, είναι πολύ όμορφο που ξέρουμε ότι δε βαρέθηκες μέχρι θανάτου», πρόσθεσε.

Εκτός από αυτό το ξεκαρδιστικό σχόλιο, ο 33χρονος χρησιμοποίησε τα ωραιότερα λόγια για να αναφερθεί στη σύζυγό του, Meghan Markle, που ήταν μαζί του στο ταξίδι.

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που είμαστε εδώ, για την πρώτη μας διεθνή επίσκεψη ως παντρεμένο ζευγάρι, και ελπίζουμε να είναι η πρώτη από πολλές», δήλωσε, σύμφωνα με το Vanity Fair.

Φυσικά, o Harry δε δίστασε να αυτοσαρκαστεί. Όταν μία θαυμάστρια του πρόσφερε ένα σχέδιο με το επίσημο πορτρέτο του αρραβώνα του, εκείνος σχολίασε «Μου έβαλες περισσότερα μαλλιά!».

Είδαμε, λοιπόν, μία πιο ευχάριστη πλευρά του. Πώς είναι, άραγε, όταν περιτριγυρίζεται μόνο από φίλους του;

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.