Η Miley Cyrus έκανε αυτό που είχε κάνει και η Blake Lively με το Instagram της

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018
20180507_zaf_k03_554.jpg

Το να απενεργοποιεί κανείς τους λογαριασμούς του στα social media, σημαίνει συνήθως ότι θέλει να ηρεμήσει λίγο, τουλάχιστον στην κανονική ζωή. Για τους celebrities μάλλον ισχύει κάτι διαφορετικό μιας και όταν αποφασίζουν να διαγράψουν τα accounts τους, συνήθως ετοιμάζουν ένα μεγάλο proejct.

Με την συγκεκριμένη λογική να έχει ξεκινήσει από την Taylor Swift και με τον Zayn Malik και την Blake Lively να ακολουθούν, τώρα ήρθε η σειρά της Miley Cyrus να "εξαφανιστεί" από το Instagram. Η εκκεντρική 25χρονη star ξεκίνησε χθες να διαγράφει όλες τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει και την απεικόνιζαν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Liam Hemsworth, κάτι που οδήγησε τους fans στο Twitter να θεωρούν ότι έτσι τους προετοίμαζε για το γεγονός ότι μάλλον παντρεύτηκαν.

Στη συνέχεια όμως διέγραψε και όλα τα υπόλοιπα posts της, με τον λογαριασμό της αυτή τη στιγμή να είναι κενός. Κάτι που αν κρίνουμε από τους celebrities που αναφέραμε παραπάνω, μάλλον προετοιμάζει το έδαφος για να ανακοινώσει ένα νέο μεγάλο επαγγελματικό project. Θα δείξει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα