CELEBRITIES

Ο σημαντικός λόγος που η Kylie Jenner αφαίρεσε όλα τα fillers από τα χείλη της


MMEINTANI

14 Ιουλίου 2018

36813432_176155596582702_5406751968917979136_n.jpg

Δύο είναι οι ειδήσεις σχετικά με την Kylie Jenner τις τελευταίες μέρες. Η πρώτη είναι ότι ανακηρύχτηκε η πιο νεαρή δισεκατομμυριούχος σύμφωνα με το Forbes, η δεύτερη είναι ότι αποφάσισε να αλλάξει το πιο χαρακτηριστικό σημείο επάνω της, τα χείλη της.

Η νεαρή reality star και προσφάτως μητέρα προκάλεσε έκπληξη σε όλους ποζάροντας στο Instagram χωρίς τα fillers που της χάριζαν πιο juicy χείλη, μιας και όπως αποκάλυψε, πήρε την απόφαση να τα αφαιρέσει όλα. Γιατί όμως;

Η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα σχετικά με το θέμα, άνθρωποι όμως που τη γνωρίζουν και βρίσκονται στον περίγυρό της, αποκάλυψαν ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν ανανέωνε τα fillers στα χείλη της ούτε φορούσε πολύ μακιγιάζ. "Η Kylie αγάπησε πραγματικά το natural look και ήθελε να το υιοθετήσει, οπότε αποφάσισε να σταματήσει τα fillers".

Η γέννηση της κόρης της βέβαια ήταν άλλος ένας σημαντικός παράγοντας. "Παρά το γεγονός ότι η Kylie είναι πολύ καλή επιχειρηματίας και έχει κερδίσει μία περιουσία από τη σειρά καλλυντικών της, μόλις γεννήθηκε η Stormi συνειδητοποίησε ότι πρώτα από όλα είναι μητέρα, γι' αυτό και της ταιριάζει ένα πιο φυσικό look".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.