CELEBRITIES

H Scarlett Johansson αποσύρθηκε από τον ανατρεπτικό της ρόλο ως transgender


The Jennettes

15 Ιουλίου 2018

20170611_zaa_ms4_002.jpg

H Scarlett Johansson αποφάσισε τελικά να απέχει από την ταινία Rub & Tug, καθώς οι τελευταίες της δηλώσεις προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

"Μετά τις αμφιβολίες γύρω από την ηθική μου, που προκάλεσε η απόφασή μου να υποδυθώ τον Dante Tex Gill, αποφάσισα να αποσύρω τη συμμετοχή μου από την παραγωγή", είπε η ηθοποιός στο Out.com. "Τρέφω τεράστιο θαυμασμό και αγάπη προς την trans κοινότητα, και είμαι ευγνώμων που δεν έχει σταματήσει η συζήτηση σχετικά με την έλλειψη ποικιλίας στο Hollywood", πρόσθεσε.

Η 33χρονη συνέχεισε αναφέροντας ότι αντιλαμβάνεται πως οι transgender δεν εκπροσωπούνται στην κινηματογραφική βιομηχανία, ενώ καταλαβαίνει γιατί το κοινό επέμεινε να δοθεί ο ρόλος σε κάποιο trans άτομο. 

Μπορεί τα πράγματα να πήραν διαφορετική τροπή από εκείνη που περίμενε, όμως η Johansson πιστεύει πως "όλοι οι ηθοποιοί θα πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες", και αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να προωθήσει.

 

Διαβάστε επίσης: Η Scarlett Johansson δέχτηκε επίθεση για το ρόλο της ως transgender

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.