CELEBRITIES

H Kylie Jenner και ο Travis Scott μιλούν για τη σχέση τους για πρώτη φορά


The Jennettes

18 Ιουλίου 2018

20180507_zaa_ms4_053.jpg

H Kylie Jenner και ο Travis Scott πόζαραν μαζί για το εξώφυλλο του GQ, και μίλησαν για τη σχέση τους. Αν και είναι πολύ μικροί, 20 και 26 ετών αντίστοιχα, έχουν ήδη αποκτήσει μία κόρη, τη μικρή Stormi Webster.

 

A post shared by GQ (@gq) on

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι δε βγαίνει “συμβατικά” ραντεβού. Πήγαν μαζί στo Coachella στην πρώτη τους συνάντηση και ο Travis έπρεπε να φύγει αμέσως για περιοδεία. «Κυριολεκτικά πήδηξα στο λεωφορείο του. Και μετά κάναμε βόλτα στο ηλιοβασίλεμα. Ήμουν μαζί του μέχρι το τέλος των συναυλιών», είπε χαρακτηριστικά η Kylie. «Μετά, απλώς κάναμε βόλτες. Περπατούσαμε, και κανείς δεν μπορούσε να μας ενοχλήσει», πρόσθεσε.

Συνέχισαν αναφέροντας ότι πολλές φορές μένουν επίτηδες μακριά ο ένας από τον άλλο, ώστε η σχέση τους να παραμείνει μακριά από τη δημοσιότητα – όσο γίνεται, τουλάχιστον. «Θέλω να είναι ο εαυτός του. Αν δε μας βλέπει κανείς ποτέ μαζί, δε με πειράζει, γιατί το κάνουμε όλο αυτό αποκλειστικά για εμάς», δήλωσε η 20χρονη.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Μετά, ήταν σειρά του τραγουδιστή να ανοιχτεί στο δημοσιογράφο. Μίλησε για τη σχέση του με την κόρη του, λέγοντας ότι έκλαψε την πρώτη φορά που άκουσε το δικό της κλάμα. «Ήμουν παρών σε όλη τη διαδικασία. Από την επισκληρίδιο μέχρι το τέλος», είπε.

Τέλος, μάθαμε ποια είναι η πιο ρομαντική χειρονομία που έχει κάνει για τη σύντροφό του. Την ημέρα των γενεθλίων της, την ξύπνησε από τις 6. «Άρχισε να με τραβάει και ο ήλιος ανέτελλε και εκείνος είχε λουλούδια σε όλο το σπίτι και βιολιστές σε κάθε γωνιά», δήλωσε η Jenner.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι είναι ένα ζευγάρι που ήρθε για να μείνει. Και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι για εκείνους!

 

Δείτε επίσης: Οι πιο έντονες αλλαγές στα μαλλιά της Kylie Jenner

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.