CELEBRITIES

Melania Trump: Η επική της έκφραση μετά τη χειραψία της με τον Putin


The Jennettes

19 Ιουλίου 2018

20180716_zaa_p138_018.jpg

Η συνάντηση του Donald Trump με το Ρώσο πρωθυπουργό, Vladimir Putin, ήταν καταστροφική για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι η έκφραση απόλυτου τρόμου που πήρε η Melania, τη στιγμή που τον χαιρέτησε και άφησε το χέρι του. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η συγκεκριμένη στιγμή έχει καταγραφεί στην κάμερα.

Προσπάθησε να σώσει την κατάσταση, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει. Πλέον, το Twitter οργιάζει.

 

Η συνάντηση των δύο προέδρων αντιμετώπισε σκληρή κριτική. Στην κοινή τους συνέντευξη τύπου, ο Trump ισχυρίστηκε ότι έγινε τεράστιο λάθος στην έρευνα για την παρέμβαση των Ρώσων στις εκλογές του 2016.

«Οι άνθρωποί μου ήρθαν και είπαν ότι πιστεύουν πως ήταν η Ρωσία. Έχω τον πρόεδρο Putin. Μόλις είπε ότι δεν ήταν η Ρωσία. Εγώ θα πω αυτό: Δεν βρίσκω κανένα λόγο για ήταν η Ρωσία», ανέφερε.

Η συγκεκριμένη δήλωση σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Τότε, προσπαθώντας να το διορθώσει, ο Πλανητάρχης είπε ότι έκανε λάθος.

«Η πρόταση θα έπρεπε να είναι ‘Δε βρίσκω κανένα λόγο για να μην ήταν η Ρωσία’, κάτι σαν διπλή άρνηση. Τώρα νομίζω πως ξεκαθαρίζουν τα πράγματα», είπε.

 

Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση της Melania Trump στο άγγιγμα του Donald

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.