CELEBRITIES

H Khloe Kardashian απαντάει στις φήμες που τη θέλουν να έχει κάνει ρινοπλαστική


The Jennettes

22 Ιουλίου 2018

24174779_194002427835243_9212356760000528384_n.jpg

Φήμες περί πλαστικών επεμβάσεων περιτριγυρίζουν εδώ και χρόνια την οικογένεια Kardashian, και η Khloe δε δίστασε να αναφερθεί σε αυτό το θέμα.

Σε φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, ένας θαυμαστής της σχολίασε «Έφτιαξε τη μύτη της ή απλώς έκανε πολύ καλό contouring;». Προς έκπληξη όλων, η σταρ απάντησε αμέσως, αποκαλύπτοντας την αλήθεια. «Κάποια μέρα θα το κάνω γιατί το σκέφτομαι καθημερινά. Αλλά φοβάμαι οπότε προς το παρόν είναι μόνο contouring», έγραψε.

 

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Βέβαια, στη συγκεκριμένη ανάρτηση, η μύτη της είναι αφύσικα λεπτή. Γι’αυτό, άλλωστε, οι followers της μπερδεύτηκαν.

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Το 2016, η Khloe Kardashian είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο Cosmopolitan US «Πιστεύω ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε τις πλαστικές όπως το makeup, γιατί όλες βάζουμε μία μάσκα κάθε μέρα έτσι κι αλλιώς. Όταν βάφεις τα μαλλιά σου, αλλάζεις τον εαυτό σου, και πιστεύω πως δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να κάνουν επεμβάσεις ή να βάζουν εμφυτεύματα ή ό,τι άλλο θέλουν – είναι προσωπική τους απόφαση.»

 

Δείτε επίσης τα stylish looks της Khloe Kardashian στο καρέ κούρεμά της

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.