CELEBRITIES

Συνελήφθη στενή συγγενής της Meghan Markle για ενδοοικογενειακή βία


The Jennettes

23 Ιουλίου 2018

20180705_zaa_ap2_218_1.jpg

Οι συνεντεύξεις του Thomas Markle και η συμμετοχή της Samantha Markle στο Big Brother ταλαιπώρησαν πολύ τη Meghan. Τώρα, ήρθε η μελλοντική σύζυγος του αδελφού της, Thomas Markle Jr, για να την απομακρύνει ακόμη περισσότερο από την ηρεμία της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Darlene Blount συνελήφθη στο Oregon. Ο λόγος; Επίθεση τετάρτου βαθμού! Αποφυλακίστηκε με εγγύηση το Σάββατο, όπως ανακοινώθηκε από την επαρχιακή φυλακή Josephine.

«Κάλεσαν την αστυνομία για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, από το σπίτι του Thomas Markle Jr και της Darlene Blount. H Darlene συνελήφθη», αποκάλυψε μία πηγή.

Γενικά, το ζευγάρι κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια, ο Thomas έχει μιλήσει σε δημοσιογράφους για την οικογένειά του, περιγράφοντάς την ως «ανάμειξη των τηλεοπτικών σειρών Married With Children και Dexter».

Το πιθανότερο είναι η Meghan να αποφύγει τα σχόλια πάνω στο θέμα της Blount, όμως σίγουρα είναι κάτι που δύσκολα θα σταματήσει να την απασχολεί.

 

Δείτε επίσης τη Meghan Markle να φοράει το πιο κλασικό little black dress

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.