AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

CELEBRITIES

Παντρεύτηκε η Michelle Williams


The Jennettes

27 Ιουλίου 2018

abaca_628459_017.jpg

Η ηθοποιός Michelle Williams αποκάλυψε πως εκείνη και ο Phil Elverum, μέλος του συγκροτήματος Mount Eerie, παντρεύτηκαν μυστικά πρόσφατα. Η Williams σε μία συνέντευξή της στο Vanity Fair, ανέφερε πως η τελετή έλαβε χώρα στα Adirondack Mountains στη Νέα Υόρκη. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων, ενώ και οι δύο έχουν βιώσει την εμπειρία του να χάσουν τους συντρόφους τους και να μεγαλώνουν μόνοι τους τα παιδιά τους. Η ηθοποιός έχει ένα παιδί με τον Heath Ledger, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2008, υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο Elverum επίσης έχασε τη σύζυγό του, εικονογράφο και μουσικό,  Geneviève Castrée, από καρκίνο το 2015, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους. Ο θάνατός της αποτέλεσε τη βάση για τα δύο τελευταία albums του.

 

A post shared by Vic's Red Carpet (@vicsredcarpet) on

Eνώ η Williams έχει κρατήσει μυστικές τις λεπτομέρειες της σχέσης της με τον Elverum, την περιέγραψε ως "πολύ ιερή και πολύ ξεχωριστή". Επιπλέον, είπε: "Τελικά ο τρόπος με τον οποίο με αγαπά είναι ο τρόπος που θέλω να ζω τη ζωή μου γενικά. Δουλεύω για να είμαι ελεύθερη μέσα στη στιγμή".

"Συμβουλεύω την κόρη μου Matilda να νιώθει ελεύθερη να είναι ο εαυτός της και επιτέλους με αγαπά κάποιος που με κάνει να νιώθω ελεύθερη".

 

Δείτε ακόμη: Το preppy chic look της Michelle Williams