CELEBRITIES

H Khloe Kardashian μιλάει για πρώτη φορά για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού


The Jennettes

29 Ιουλίου 2018

36749372_2159700667610569_2678259735119003648_n_1.jpg

Μετά από προσπάθειες δύο χρόνων για να γίνει μητέρα, η Khloe Kardashian έφερε στον κόσμο την κόρη της, True. Είναι μόλις μερικών μηνών, αλλά είναι ήδη αξιολάτρευτη.

Μπορεί να έχει το μωρό της στα χέρια της για λίγο καιρό, αλλά οι θαυμαστές της ήδη θέλουν να ξέρουν εάν είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού. Μάλιστα, τη ρώτησαν απευθείας στο Twitter:

Στην ερώτηση του follower της για το εάν σκέφτεται να αποκτησει δεύτερο μωρό, η 34χρονη απάντησε "Όχι τώρα, η True είναι μόνο τριών μηνών, δώσε μου λίγο χρόνο".

Αυτή τη στιγμή, η reality star επικεντρώνεται τόσο στον επαναπροσδιορισμό της σχέσης της με τον Tristan Thompson που την απάτησε ενώ ήταν ήδη έγκυος, όσο και στη δουλειά της.

Βέβαια, μόλις χθες αποκάλυψε ότι αρχικά ήθελε να γεννήσει αγόρι, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον.

"Ηθελα τόσο πολύ αγόρι γιατί ο Mason κι εγώ είμαστε τόσο κοντά. Λατρεύω το δέσιμό μας. Ένιωθα καλά με το να κάνω αγόρι, αλλά ο Θεός με ευλόγησε με την πολύτιμη True και τώρα δεν ξέρω τι θα έκανα με αγόρι. Η True με έχει κάνει πιο γλυκιά και ευγενική. Ο Θεός σου στέλνει αυτό που χρειάζεσαι. Η καλύτερη φίλη μου για μια ζωή".

 

Δείτε επίσης τα stylish looks της Khloe Kardashian στο καρέ κούρεμά της

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.