CELEBRITIES

Ο Tom Cruise έβαλε τον James Corden να πηδήξει από αεροπλάνο


30 Ιουλίου 2018

20180713_zaa_d20_665.jpg

Μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να... μιλάς, ειδικά όταν βάζεις στο στόμα σου το όνομα του Τομ Κρουζ, όπως στην περίπτωση του Τζέιμς Κόρντεν, του βρετανού κωμικού και παρουσιαστή της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «Late Late Show» του τηλεοπτικού δικτύου CBS και σοφέρ των σταρ στα περιβόητα Carpool Karaoke.

Έχοντας άγνοια κινδύνου λοιπόν, ο παρουσιαστής τα έβαλε με τον ριψοκίνδυνο ηθοποιό λέγοντας στην εκπομπή του το βράδυ της Τρίτης πως το πήδημα HALO (high altitude, low opening) που πραγματοποίησε ο Κρουζ για τις ανάγκες της ταινίας «Mission: Impossible Fallout» δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο!

Σίγουρα ο Κόρντεν θα ευχόταν να δάγκωνε τη γλώσσα του τη στιγμή που έκανε αυτή τη δήλωση στον αέρα, καθώς ο ατρόμητος σταρ προ(σ)κάλεσε τον Βρετανό για μια ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο στο, άλλωστε δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο... Έτσι δεν είναι;

Διαβάστε εδώ: Ποια ήταν η topless σκηνή σε ταινία που ο Tom Cruise ζήτησε να κοπεί

Για την ιστορία, αξίζει να γνωρίζετε ότι το πήδημα HALO που επιχειρούν οι ειδικές δυνάμεις του στρατού περιλαμβάνει πτώση από αεροσκάφος σε μεγάλο υψόμετρο με το αλεξίπτωτο να ανοίγει σε πολύ κοντινή απόσταση από το έδαφος.

Δηλαδή υπό κανονικές συνθήκες, κάποιος κάνει skydiving από 4.000 μέτρα ύψος, ελεύθερη πτώση για περίπου 60 δευτερόλεπτα, και μετά ανοίγει το αλεξίπτωτο. Στο πήδημα HALO «βουτά» από ύψος 9.000 μέτρων, όπου η θερμοκρασία πέφτει έναν με δύο βαθμούς Κελσίου με υποχρεωτική την χρήση μάσκας οξυγόνου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.