CELEBRITIES

Ο Πρίγκιπας Harry έκανε την πιο ανατρεπτική δήλωση για την Camilla Parker Bowles


MMEINTANI

31 Ιουλίου 2018

abaca_640254_062.jpg

Η σχέση του Prince Charles με την Camilla Parker είναι το αγαπημένο gossip των Βρετανών από τότε που ξεκίνησε, πολλά χρόνια πριν και, ίσως πριν καν πάρει διαζύγιο από την Πριγκίπισσα Diana. Παντρεμένοι εδώ και 13 χρόνια, ο Δούκας και η Δούκισσα της Κορνουάλης μπορεί να ζουν επιτέλους το παραμύθι τους, δεν είναι πολλοί όμως εκείνοι που είδαν με καλό μάτι το μεταξύ τους ειδύλλιο, κάτι που ισχύει μέχρι και σήμερα.

Οι φήμες για τις σχέσεις της Camilla με τα παιδιά της αδικοχαμένης Diana είναι και αυτές ένα κεφάλαιο από μόνες τους, με τον Πρίγκιπα Harry να τοποθετείται για πρώτη φορά δημόσια υπέρ της Camilla, στο πλαίσιο μιας νέας βιογραφίας που υπογράφει με τίτλο «Harry: Συζητήσεις με τον Πρίγκιπα».

«Για να είμαι ειλικρινής η Camilla ήταν πάντα κοντά μας, σ’ εμένα και τον William. Δεν είναι κακιά μητριά. Κοιτάξτε σε τι δύσκολη θέση βρίσκεται. Μην λυπάστε εμένα και τον William, αυτήν να λυπάστε». Και συνεχίζει: «Είναι μια υπέροχη γυναίκα κι έκανε τον πατέρα μας πολύ, πολύ ευτυχισμένο, πράγμα που είναι και το σημαντικότερο. Ο William κι εγώ την αγαπάμε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.