CELEBRITIES

Η Meghan Markle έχει γενέθλια και έλαβε το πρώτο της δώρο


4 Αυγούστου 2018

20180705_zaa_ap2_209.jpg

Η ζωή της Meghan Markle έχει αλλάξει δραστικά και σήμερα έφτασε η στιγμή να ζήσει ακόμα μια εμπειρία αφού έχει τα πρώτα της γενέθλια ως royal.

Σήμερα η Δούκισσα του Σάσεξ κλείνει τα 37 και όλοι αναμένουν να δουν πώς θα περάσει τα γενέθλια της μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι. Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι πως το νεόνυμφο ζευγάρι θα βρίσκεται σε γάμο καθώς ο Χάρι θα γίνει κουμπάρος στον φίλο του Τσάρλι βαν Στρόμπενζι.

Παρόλα αυτά η Meghan θα λάβει πολλά και ακριβά δώρα τόσο από τους θαυμαστές της όσο και από τη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα έχει λάβει ήδη το πρώτο της δώρο και δεν είναι από το σύζυγό της, αλλά από τον οργανισμό PETA για τα δικαιώματα των ζώων, που της έστειλε μια τσάντα αξίας 290 λιρών. Η τσάντα έχει φτιαχτεί με vegan δέρμα και χωρίς να χρησιμοποιηθούν ζώα. Έχει χρυσές λεπτομέρειες, ενώ έχει ένα χρυσό έμβλημα που γράφει: «This bad is animal cruelty free and vegan».

Το συγκεκριμένο δώρο σίγουρα έφερε χαρά στην Meghan αφού αγαπάει τα ζώα και υποστηρίζει τα δικαιώματά τους. Εμείς να της ευχηθούμε χρόνια πολλά και αναμένουμε για τα υπόλοιπα δώρα.

Δείτε επίσης στη gallery τη Meghan Markle όταν φόρεσε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.