CELEBRITIES

Η στιγμή που η αδελφή της Meghan Markle την αποκάλεσε "Κρουέλα ντε Βιλ"


The Jennettes

5 Αυγούστου 2018

20180804_zaa_m160_106.jpg

Η Meghan Markle έγινε 37 χρονών και δέχτηκε το καλύτερο δώρο από την αδελφή της, Samantha: μία σύγκριση με την Κρουέλα ντε Βιλ, χαρακτήρα που πρωταγωνιστούσε στην ταινία της Disney, Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας. Η 53χρονη χρησιμοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter για να επιτεθεί στη Δούκισσα του Sussex χρησιμοποιώντας - τι άλλο; - τη σχέση που διατηρεί με τον πατέρα τους, Thomas, ο οποίος έκλεισε τα 74 δύο εβδομάδες νωρίτερα. 

"Χρόνια πολλά Meg! Θα ήταν τόσο γλυκό εκ μέρους σου αν έστελνες στον μπαμπά μία κάρτα με τις καθυστερημένες σου ευχες για τα γενέθλιά του στις 18 Ιουλίου", έγραψε.

Την Παρασκευή, ανήρτησε ένα άρθρο του περιοδικού Elle UK που έγραφε ότι η Meghan και ο Harry "θα μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας". Σχολίασε "ΟΚ οπότε η Κρουέλα ντε Βιλ κάνει διάλειμμα... Ενημερώστε με για το πώς θα πάει αυτό".

Βλέπουμε πως η ατμόσφαιρα στην οικογένεια Markle είναι τεταμένη. Οι συγγενείς της Δούκισσας τις επιτίθενται διαρκώς, ενώ δίνουν συνεντεύξεις σχετικά με εκείνη με κάθε ευκαιρία.

"Ανησυχεί πολύ για την απόσταση που έχει κρατήσει η Meghan και την έλλειψη επικοινωνίας μαζί της, οπότε θέλει απλώς να ξέρει εάν είναι καλά και χαρούμενη, αλλά και να τα ξαναβρούν", δήλωσε η Samantha στο Good Morning Britain, όταν ήρθε η ώρα να αναφερθεί στη σχέση του Thomas με την 37χρονη.

 

Δείτε επίσης την gallery: Η Meghan Markle εμφανίστηκε σαν άλλη Jackie O

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.