CELEBRITIES

Η φωτογραφία που ανέβασε η Kourtney Kardashian για την κόντρα με την αδελφή της, Kim


The Jennettes

6 Αυγούστου 2018

20170412_zap_b170_100.jpg

Η οικογένεια Kardashian διανύει μία περίοδο κρίσης. Η Kim και η Kourtney έχουν μεταφέρει την κόντρα τους σε άλλο επίπεδο, καθώς όλος ο πλανήτης είναι σε θέση να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους.

Μάλιστα, η τελευταία ανέβασε στο Snapchat φωτογραφία με ένα μήνυμα σχετικό με το θυμό που αισθάνεται:

"Να ακούς γρήγορα, να μιλάς αργά και να θυμώνεις αργά", ήταν η φράση που υπογράμμισε.

Γιατί συνέβη όλο αυτό; Οι δύο αδελφές μοιράστηκαν στιγμές έντονου εκνευρισμού, όπως είδαμε σε αποσπάσματα από τη νέα σεζόν του reality show Keeping Up With The Kardashians που πρωταγωνιστούν. Η Kim δήλωσε ότι η Kourtney έχει τη λιγότερο ενδιαφέρουσα εμφάνιση, ενώ εκείνη την αποκάλεσε κακό άνθρωπο.

Φαίνεται πως η κόντρα τους δεν έχει λάβει τέλος – αν κρίνουμε από το τελευταίο tweet της Kim. Κάποιος χρήστης του Twitter έγραψε ότι η διάσημη σταρ δεν μπορεί να καταλάβει ότι η Kourtney κουράστηκε από τη ζωή των Kardashians και θέλει να ασχοληθεί μόνο με τα παιδιά της. Προς απάντησή του, η 37χρονη έγραψε «Η Kourt σου το είπε αυτό; Σίγουρα θέλει να είναι μέρος της ζωής των Kardashian, όμως και, παρεμπιπτόντως, η φωτογράφιση ήταν για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα μας. Ενημερώσου πρώτα πριν αρχίσεις να φέρεσαι σαν να γνωρίζεις την κατάσταση».

Οι δυο τους πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα στο νέο κύκλο του KUWTK, που έκανε μόλις χθες την πρεμιέρα του.

 

Δείτε επίσης την gallery: Η makeup πινελιά που δε λείπει από την Kourtney Kardashian

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.