CELEBRITIES

Η αντίδραση της Blake Lively όταν η Baby Spice σχολίασε τη φωτογραφία της στο Instagram


The Jennettes

6 Αυγούστου 2018

20171016_zaf_ny1_074.jpg

Υπάρχουν μερικοί άνθρωπο που κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Η Blake Lively είναι η ζωντανή απόδειξη ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Πώς το καταλάβαμε;

Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της από το 1997, όταν ακόμα ήταν 10 ετών και παρακολούθησε μία συναυλία των Spice Girls. Τη βλέπουμε να μιμείται τη Baby Spice – ή αλλιώς, Emma Bunton – με τα χαρακτηριστικά κοτσιδάκια και τα παπούτσια με τις τεράστιες πλατφόρμες, να ποζάρει πλάι σε ένα κοριτσάκι.

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Το κορίτσι εκείνο είναι η Bria Madrid, την οποία η Blake έπεισε ότι είναι η πραγματική Baby! Βέβαια, και οι δύο ήταν μικρές, οπότε δικαιολογούνται τόσο το ψέμα της μίας όσο και η αφέλεια της άλλης.

«Προσποιούμαι πως είμαι άλλη… από το 1997 (Ευχαριστώ @briaaamadrid για τη φωτογραφία μας στη συναυλία των Spice Girls. Συγγνώμη – ή και όχι – που σε έπεισα ότι είμαι η @emmaleebunton» , έγραψε στη λεζάντα. Μάλιστα, έκανε και tag την τραγουδίστρια στο πρόσωπό της, έχοντας μπει εντελώς στο πνεύμα του ρόλου.

Φυσικά, το πρώην Spice Girl δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει.

 

A post shared by @commentsbycelebs on

«Τι γλυκό, είσαι τέλεια με τα κοτσίδια», έγραψε και η 30χρονη ενθουσιάστηκε. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξέρεις ποια είμαι. Αυτό δε θα γίνει ποτέ φυσιολογικό», απάντησε.

 

Δείτε επίσης την gallery: Η Blake Lively ομολόγησε την αγάπη της για τις Spice Girls

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.