CELEBRITIES

Kourtney Kardashian: "Ντρέπομαι για την οικογένειά μου"


The Jennettes

7 Αυγούστου 2018

37231425_2175356422751596_2794160668847112192_n_1.jpg

Η κόντρα ανάμεσα στις Kourtney και Kim Kardashian συνεχίζεται δυναμικά. Μετά τον τεράστιο τσακωμό τους που είδαμε στην τηλεόραση, συνέχισαν στο Twitter.

«Όλοι έχουμε τις προτεραιότητές μας. Η δική μου είναι να είμαι καλή  μητέρα», έγραψε η 39χρονη, για να της απαντήσει η αδελφή της «Και εμένα όχι; Η φωτογράφιση ήταν για τα παιδιά μας!!!  Η  νούμερο ένα προτεραιότητά μου είναι το να είμαι μητέρα και ταυτόχρονα μπορώ να εργάζομαι, μπορείς να το κάνεις κι εσύ!».

Τώρα, η Kourt χρησιμοποίησε τους χειρότερους χαρακτηρισμούς για την οικογένειά της. Τους αποκάλεσε «αηδιαστικούς» και δείχνει να αδιαφορεί πλήρως για το reality show Keepin Up With The Kardashians.

«Το μόνο που με ρωτάνε όλοι είναι τι δουλειά κάνω», εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα και τις αδελφές της όταν μίλησαν στο τηλέφωνο. «Αν είχα αρκετά χρήματα, δε θα δούλευα. Δε θα συμμετείχα στο show. Θα ήμουν μόνο μαμά. Αυτό θέλω να κάνω. Καθημερινά νιώθω τύψεις που δεν είμαι σπίτι όταν γυρίζουν από το σχολείο  - τα παιδιά υποφέρουν», συνέχισε.

Φυσικά, όσα δήλωσε ήταν απόλυτα λογικά και κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει. Μετά, όμως, ξεπέρασε τα όρια λέγοντας ότι είναι μέλος μίας «αηδιαστικής οικογένειας». «Ντρέπομαι για αυτήν. Είναι απλώς αηδία», είπε.

Προς το τέλος του επεισοδίου, υπονόησε ότι οι σχέσεις της με την Kim και την Khloe είναι καλές για λόγους τηλεθέασης. «Θα μετακομίσω σε άλλη πολιτεία κάποια στιγμή, ή σε άλλη χώρα. Ανυπομονώ να έρθει η μέρα που δε θα πρέπει να προσποιούμαστε», ολοκλήρωσε.

 

Δείτε επίσης την gallery: Η makeup πινελιά που δε λείπει από την Kourtney Kardashian

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.