Αρραβωνιάστηκε η Kris Jenner;

The Jennettes
Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018
20180616_zaa_a123_235.jpg

Ενώ όλοι ασχολούμαστε με την ερωτική ζωή των αδελφών Kardashian – Jenner, είναι εκείνη της μητέρας τους, Kris, που έχει τις σημαντικότερες εξελίξεις. Η γυναίκα που κρύβεται πίσω από την τεράστια επιτυχία της οικογένειας, έρχεται τώρα στο επίκεντρο με τις φήμες για τον αρραβώνα της να οργιάζουν.

Εμφανίστηκε στην εκπομπή The Late Late Show και έπαιξε με τον παρουσιαστή, James Corden, ένα παιχνίδι. Έκαναν ερωτήσεις ο ένας στον άλλο και, εάν ήθελαν να αποφύγουν την απάντηση, έτρωγαν ή έπιναν κάτι αηδιαστικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο James πρόσεξε ένα τεράστιο μονόπετρο που φορούσε η καλεσμένη του. Τότε τη ρώτησε εάν ο σύντροφός της, Corey Gamble, της είχε κάνει πρόταση γάμου. Άρχισε να λέει ότι η Kris φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της στην εκπομπή του, αλλά εκείνη τον διόρθωσε. «Δεν είναι αυτό το δαχτυλίδι», είπε. «Αλλά υπάρχει δαχτυλίδι», συνέχισε εκείνος.

 Οι δυο τους γέλασαν και, προς έκπληξη όλων, αντί να κάνει κάποια δήλωση, η Jenner έφαγε έναν γρύλο.

Μπορεί να είχε αναφέρει στην Ellen DeGeneres ότι δε θέλει να ξαναπαντρευτεί, αφού «το δοκίμασε δύο φορές και δεν πήγε καλά», αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα!

 

Δείτε επίσης την gallery: Αυτή η φωτογράφιση της Kendall Jenner για τη Vogue θα μπορούσε να μπει και σε μουσείο

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα