CELEBRITIES

O Richard Gere και η Alejandra Silva περιμένουν το πρώτο τους παιδί


The Jennettes

9 Αυγούστου 2018

20170531_zaf_g15_020.jpg

Ο Richard Gere ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για μία ακόμη φορά.  Ο διάσημος ηθοποιός πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο του μωρό με τη σύζυγό του, Alejandra Silva.

Μπορεί ακόμη να μην έχουν επιβεβαιώσει τίποτα, όμως η 35χρονη είχε δηλώσει τον Απρίλιο ότι θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. «Τα είχα χαμένα και όταν τον γνώρισα η ζωή μου βρήκε το νόημά της. Ένιωσα ότι ήρθε κάποιος και μου έδειξε ποιο δρόμο να ακολουθήσω», δήλωσε στο περιοδικό Hola!, και εκείνος πρόσθεσε «Βρήκα την ήσυχη και χαρούμενη ζωή που πάντα έψαχνα.»

 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 8 χρόνια, αλλά παντρεύτηκαν αρκετό καιρό αργότερα. Όταν γιόρτασαν την τρίμηνη επέτειο του γάμου τους, εκείνη ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram και δήλωσε πόσο σημαντικός είναι για εκείνη ο Richard.

 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on

«Σήμερα κλείνουν τρεις μήνες από μία πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή μας που μας έκανε ευτυχισμένους όχι μόνο επειδή μοιραστήκαμε τη χαρά μας με φίλους και οικογένεια, αλλά κει επειδή μας έδωσε την ευκαιρία να εκφράσουμε τις βλέψεις μας για το μέλλον», έγραψε. «Όσο προχωράμε σε αυτό το μονοπάτι και βιώνουμε τα σκαμπανεβάσματα της ζωής, ελπίζουμε να τα μετατρέψουμε σε αγάπη, χαρά και ψυχραιμία», ολοκλήρωσε.

 

Δείτε επίσης την gallery: Πού βρίσκονται σήμερα οι αγαπημένοι μας σταρ των 90's

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.