CELEBRITIES

Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα από το video γάμου της Meghan Markle;


The Jennettes

16 Αυγούστου 2018

abaca_637700_0121.jpg

Ο βασιλικός γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle τον Μάιο, περιλάμβανε πολλά περισσότερα από απλά έναν πρίγκιπα και τη νύφη του να ανταλλάζουν όρκους αγάπης. Με ένα κοινό 29 εκ. ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, όλα έπρεπε να κυλήσουν όσο σωστά γινόταν και η τελετή περιλάμβανε διάφορες μικρές λεπτομέρειες που πέρασαν εντελώς απαρατήρητες. Για παεάδειγμα, από πού εμφανίστηκε ξαφνικά το μπουκέτο της Meghan μεταξύ της διαδρομής της προς το Windsor Chapel και τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ένα νέο video από την μέρα του γάμου δείχνει την υπέροχη νύφη να περπατάει προς τον μέλλοντα σύζυγό της. Αν κοιτάξετε πολύ προσεκτικά, λίγο πριν κάνει τα πρώτα της βήματα προς το ιερό, μία μυστηριώδης γυναίκα με λευκό φόρεμα και καπέλο την πλησιάζει και της δίνει το μπουκέτο με τα λουλούδια. Η γυναίκα γρήγορα κάνει πίσω και στέκεται με το πλήθος των καλεσμένων.

Οπότε ποια είναι η μυστηριώδης αυτή γυναίκα; Η πιο δημοφιλής θεωρία αναφέρει πως η δούκισσα του Cambridge και κοντινή φίλη της Markle, Kate Middleton, επιλέχθηκε για τη δουλειά. Φορά το σωστό παστέλ outfit που φαίνεται στο video. Ωστόσο, αυτό είναι σχεδόν αδύνατο, αφού η δούκισσα μαζί με τον πρίγκιπα William καθόντουσαν ήδη στο μπροστινό μέρος της εκκλησίας όταν η Meghan κατέφθασε στην εκκλησία. Άλλες θεωρίες περιλαμβάνουν την νταντά του πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Charlotte Maria Teresa Turrion Borrallo (αλλά εκείνη φορούσε μπλε) και την σχεδιάστρια του νυφικού Clare Waight Keller του οίκου Givenchy (αν κι εκείνη φορούσε επίσης μπλε).

Η μοναδική θεωρία που βγάζει νόημα είναι πως η δουλειά ανατέθηκε στην Samantha Cohen, πρώην προσωπική γραμματέα της βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Samantha ήταν υπεύθυνη για να διδάξει στη Markle τους κανονισμούς της βασιλικής ζωής όταν εκείνη μπήκε στην οικογένεια, οπότε θεωρείται εμπιστεύσιμο άτομο από την οικογένεια.

Το μυστηρίο λύθηκε (μάλλον).

 

Δείτε ακόμη: #RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.